Døre & Vinduer

DoereVinduerUDSKIFTNING OG REPARATION AF DØRE & VINDUER

Stürup Byg Tømrerfirma udfører alle former for reparationer og vedligeholdelse på døre og vinduer. Har du døre og vinduer der skal udskiftes helt, klarer vi også det.

Vi monterer kun anerkendte og DVC godkendte produkter. Vi tilbyder også udskiftning af ruder til nye lavenergiruder, evt. med sikkerhedsglas.

RÅDGIVNING OG DESIGN AF DØRE OG VINDUER
Døre og vinduer er husets ansigt udadtil og derfor er udformningen af disse vigtig. Integration af design og funktion indgår i vores rådgivning og vi stiller med glæde vores erfaring til rådighed inden arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når de nye døre og vinduer skal tilpasses huset, samt hvad der skal til for at døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

Vejledning i vinduestyper og udformning er naturligvis en del af processen, ikke mindst i forhold til at vælge de mest energirigtige løsninger.

Vi er beliggende i Helsinge, men udskifter, reparer og vedligeholder døre og vinduer i hele Nordsjælland, som Helsingør, Hillerød og også København

Kontakt os på mail eller telefon for at høre nærmere.

Besøg vores samarbejdspartner Outrup vinduer & døre, hvis du søger inspiration til nye døre og vinduer.